Adatvédelem és általános szolgáltatási feltételek

Nyilvános Beszéd és Retorika Szupertréning - 2018. április 21.

Vigyázunk az adataidra, de nagyon!

Nincs az a pénz, amiért harmadik félnek átadnánk a regisztráció során rögzített adataidat. Olyan fontosak számunkra az ügyfeleink adatai, hogy a weboldalainkat saját tulajdonú hazai szerveren üzemeltetjük a cégünk saját rendszergazdájával. Az adatkezelés egy izgalmas téma, ezért arról lejjebb még olvashatsz.

Jó érzés megnyomni a regisztrációs gombot!

Miért? Mert az megrendelésnek minősül és szerződéses partnerek leszünk. Te leszel az ügyfél, mi pedig a szolgáltató. Juhéé! Abban a varázslatos pillanatban tehát, amikor regisztrálsz, egy rábolintással elfogadod az alábbiakat. Kezet rá!

A szerződést a Manhertz Művek Oktatási és Szolgáltató Betérti Társasággal - a továbbiakban mint Szervező - kötöd. (Székhely: 3325-Noszvaj, József Attila utca 40. Adószám: 26089836-2-10, Cégjegyzékszám: 10-06-027533, Ügyvezető: Manhertz József)

A száraz jog szerint a szerződésünk távollevők között köttetik, pedig már azzal oly' közelinek érzünk téged a szívünkhöz, ha csak fontolgatod a tréningen való részvételt. Ha viszont regisztrálsz is, akkor garantáltan a szívünkbe zárunk. Ezzel egyben felhatalmazol minket arra, hogy barátként tekintsünk rád. Úgye jól kezdődik? Olvass tovább!

Fizetés a regisztrációkor

A regisztráció akkor válik érvényessé, amikor a részvételi díj megérkezik a cégünk bankszámlájára. Ezért arra kérünk, hogy a sikeres regisztrációt követően rögtön utald át a részvételi díjat. Amennyiben 3 munkanapon belül nem történik meg a fizetés, akkor töröljük a regisztrációt és a felszabaduló helyet azonnal felajánljuk egy várakozó személynek.

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy a számlát csak arra a névre tudjuk kiállítani, amely cégtől vagy magánszemélytől az átutalás megérkezett. Tehát, egy magánszemélytől érkezett átutalás után csak ugyanannak a magánszemélynek a nevére állítjuk ki a számlát. Amennyiben egy cég részére kérsz számlát, akkor feltétlenül az a cég utalja át a részvételi díjat. Ezért kérünk, hogy már a regisztrációkor azt a számlacímet add meg, ahonnan az utalás meg fog történni.

Az átutalt összeg megérkezésekor rögtön kapsz egy visszaigazoló levelet a számlával, majd nyugodtan hátradőlhetsz, mert te is benne leszel a csapatban. A lazítás alatt máris kezdhetsz azon fantáziálni, hogy micsoda jó videófelvételek készülnek majd rólad a tréning napján. Beszéljük most meg, hogy mi lesz e felvételek sorsa!

Videófelvételek, hangfelvételek, fotók

Elképesztően sokat fogsz tanulni, mikor a tréning után viszontlátod saját magadat a képernyőn. Ezért az érdekedben minden gyakorlatot videóra rögzítünk. A szerepléseidről készült felvételeket egy zártkörű oldalon nézheted meg, amit kizárólag a tréning résztvevői érhetnek el. Ez a titkos oldal a jövőben változatlanul a rendelkezésedre áll, megbízható viszonyítási pontként szolgálva a fejlődésed nyomonkövetéséhez.

Mivel minden gyakorlatot videóra rögzítünk, ezért teljesen felesleges, és egyben tilos is, hogy a tréning helyszínén és idején saját videó- vagy hangfelvételt, vagy fotót készíts. A szünetekben persze nyugodtan lőhetsz egy magányos vagy akár csoportos szelfit, a képen résztvevők előzetes beleegyezésével, hogy a még ropogós élményeddel megetesd a Facebook üzenőfaladat. Ráadásul dicsekvési jogot is kapsz ahhoz, hogy elmeséld, éppen hol vagy.

Mit kapsz a regisztrációs díjért?

- Videós felkészítő előadásokat egy zárt online felületen (online tananyag)
- Az élő tréningen való részvételt
- A tréning napján ebédet és bőséges mennyiségű ásványvizet
- A tréning végén egy ölelést
- Az összes szereplésedről készült videófelvételt online
- A közönség számszaki értékelését a lényeges kommunikációs összetevőidről
- Tréneri videós értékelést és tanácsadást személyre szabva
- A zárt Facebook csoportba való felvételt a jövőbeni támogatáshoz

Lemondás és teljesítés

Legkésőbb az élő tréninget bevezető online videós felkészítő szakasz kezdete (a VII. szupertréning esetén: 2018.04.07.) előtti napig írásban van lehetőséged lemondani a szupertréning programjában való részvételt. Ez a dátum az aktuális szupertréning előtti 14. nap. Ekkor két lehetőség közül választhatsz: 1) visszautaljuk a befizetett regisztrációs díjat vagy 2) egyeztetés után helyet foglalhatsz egy később megrendezendő szupertréningre.

Az online felkészítő szakasz első napjától (2018.04.07.) teljesítettnek vesszük a szolgáltatást, így ettől a naptól kezdve már semmilyen okra hivatkozva (pl. baleset, váratlan nyaralás stb.) nem élhetsz a lemondási joggal, amennyiben a tréning megrendezésre kerül. A szolgáltatás teljesítése megvalósul a tréninghez kapcsolódó, jelentős értéket képviselő online tananyag kiküldésével, amit később is elérhetsz.

Az online felkészítő szakasz első napjától (2018.04.07.) a fizetési kötelezettség fennáll, azaz nem kérheted vissza a részvételi díjat, és a helyedet sem kérheted át egy későbbi szupertréningre. Viszont élhetsz a résztvevők számára fenntartott előjelentkezési joggal egy későbbi szupertréningre, a mindenkor esedékes kedvezményes árat megfizetve.

Ha kiderül, hogy semmiképpen nem tudsz eljönni a tréningre, akkor magad helyett küldhetsz valakit, aki megfelel a regisztrációs oldalon részletezett feltételeinknek - lásd rosta. A lényeg, hogy csak olyan személy jöhet, aki belső indíttatásból kifejezetten el is akar jönni, aki egyetért az önfejlesztő céljainkkal, és a tréning együttműködő gyakorlója lesz.

Szerzői jog

A program megalkotásába beletettünk apait és anyait. Ezért a szupertréning keretében bemutatott minden felvétel hang- és képanyag, helyszíni élő előadás, a gyakorlatok, és cakk-pakk az egész koncepció szerzői és felhasználási jogát fenntartjuk. A program anyagait még részleteiben is tilos sokszorosítani és terjeszteni. Punktum!

Elutasítás

Elfogadod, hogy a Nyilvános beszéd és retorika szupertréning szervezője elutasíthatja a jelentkezésedet, amennyiben az sérti a szervező üzleti érdekeit, vagy a többi jelentkező elégedettségét a tréningen való részvétel során.

Házirend

Pontosan kezdünk, ezért érkezz időben!

Arra kérünk, hogy a bejárathoz közeli hátsó székekből csak akkor foglalj, ha máshol már nincs szabad hely! A bejárattól legtávolabbi szabad székekből válassz, minél előrébb!

A tréning egy tartalmas kikapcsolódás lesz, ezért erre az időre kapcsold ki teljesen a mobiltelefonodat is! Ha véletlenül megszólal, akkor az kellemetlen Neked, valamint megzavarja mások figyelmét. Az elnémítás azért nem elég, mert a rádióhullámok javíthatatlanul megrontják a hangfelvételeket, így >>

Autósoknak: A tréning résztvevői 400 Ft/óra díjon parkolhatnak a Hotel melletti szabdtéri parkolóban. (A normál 525 Ft/óra díj helyett) Érkezéskor a sorompónál a HOTEL gombot kell választani, mert csak ebben az esetben tudjuk a fenti kedvezményt érvényesíteni. A parkolójegyet a recepciónál érvényesítsd a tréning után, jelezve, hogy hozzánk tartozol!

A tréning helyszínén promóciós anyagok terjesztése szigorúan tilos.

Az a személy, aki a többi résztvevő kárára szándékosan megzavarja és akadályozza a tréning működését, a részvételét azonnal felfüggesztjük, valamint kártérítési eljárásra kötelezzük. A kitiltott személy nem kérheti vissza a részvételi díjat, továbbá elveszti a folytatáshoz való jogát és minden online tartalomhoz való hozzáférését, és végleg megszakítjuk a kapcsolatot vele. A csapatunk védelme az első, az elkötelezett résztvevőinkért mindent megteszünk.

Adatkezelés

A regisztráció során megadott adataidat azért kérjük, hogy 1) email-ben el tudjuk küldeni a személyes találkozásunkra felkészítő videós/hangos/írásos anyagokat és a tréninggel kapcsolatos minden fontos információt, sőt, hogy értesíthessünk a következő tréningre való előjelentkezési jogodról és az arra való regisztrációs lehetőségről is, valamint 2) ki tudjuk állítani a számlát a részvételi díjról, amit szintén email-ben küldünk el. Ezen kívül még egy spontán megjelenő adat kötődik a személyedhez, mégpedig a regisztráció dátuma. Már alig várjuk, hogy eltárolhassuk az adataidat, meglátod, hogy te is örülni fogsz neki.

Email-ben vagy postai levélben bármikor kérheted, hogy mutassuk meg a tárolt adataidat, hogy kérésedre módosítsuk, vagy végleg töröljük azokat. Van egy hely azonban, ahonnan nem fogunk törölni, ez pedig az általad kifizetett összegről készült számla. A számviteli törvényben elő van írva, hogy egy vállalkozás hány évig köteles megtartani a bizonylatokat. Tehát, a jelentkezéskor alaposan gondold végig, hogy jó sokáig egy hatalmas számlakupac alján ott vigyorog majd a számlázási címed. Amikor pedig eltelnek a számlák megtartására kötelező évek, akkor egy szép téli napon begyújtunk velük, és az így keletkező melegben nosztalgiával gondolunk vissza azokra a szép időkre, amikor kiállítottuk azokat.

Az adatkezelési elveink összhangban vannak az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, továbbá az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseivel. Igazán sajnáljuk, de ezt a bekezdést nem tudtuk vidámabban megfogalmazni. Ha ráérsz, akkor keress rá ezekre a törvényekre, csak hogy világos legyen az összhang!

Apropó, lehetőséged van a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz is fordulni, ha úgy érzed, hogy jogsértő az adatkezelésünk. Ennyit a kötelező felvilágosításról. Itt az ideje, hogy végre az adataid mögött lüktető érző szívre összpontosítsunk, vagyis a kiteljesedésedre, a kommunikációs céljaid megvalósítására.

Prioritásos értesítő

Az állandó teltház miatt előfordulhat, hogy nem tudsz regisztrálni a szupertréningre. Teltház idején a tréningre való regisztrációs űrlap helyén egy prioritásos értesítőt kérő űrlapot találsz. Azon keresztül megadhatod a nevedet és az email címedet. A megadott email címen értesíteni fogunk a következő tréningre felszabaduló helyekről.

A prioritásos értesítő két okból nem garantálja a tréningre való bejutást. Először is, a tréning résztvevőinek előjoguk van, hogy helyet foglaljanak a következő tréningre is, így megeshet, hogy nem lesz kiajánlható szabad hely. Másodszor pedig, mivel többen is kérhetnek prioritásos értesítőt, mint amennyi a szabad hely, ezért a tréningre való regisztrációs lehetőség azoké, akik a leggyorsabban regisztrálnak. Elmondhatjuk tehát, hogy a prioritásos értesítő csak egy információs előnyt ad. Ez azért nagy előny ám!

A prioritásos értesítő címlistáját kizárólag a nyilvános beszéd és retorika tréningre felszabaduló helyek kiértesítésére használjuk a fentebb nevezett törvények betartásával. Erről a címlistáról bármikor leiratkozhatsz a levélben található hivatkozásra kattintva.

Mit szólsz, jó lesz így?

Még szép, hogy jó lesz! Viszlát mielőbb! :)

Ha bármilyen kérdésed lenne, csak tedd fel bátran! Minden problémát megoldunk.
Írj: szupertrening@manhertz.com

 

 

  © 2017 Manhertz József   Minden jog fenntartva. Kapcsolat: szupertrening@manhertz.com